Reparacions i manteniment al teu habitatge

La nostra empresa des de sempre ha tingut a part de la secció de Botiga un servei eficient i diligent per a  solucionar els problemes de la teva llar oferint als client un servei tècnic amb molts anys d’experiència que s’actualitza participant a cursos formatius que ofereixen les marques.

Per que es millor mantindre que substituir nosaltres t’oferim aquest servei ajudant-te a valorar si la vida útil de l’objecte a a revisar s’ho val o ja a arribat al període perillós en el que una reparació en porta a un altra i a una altra fent una despesa innecessària i arribant al punt que s’ha de substituir igualment.

Per aquest motiu a part de tot el producte que s’ofereix a la botiga els clients han de saber que si hi ha algun problema els nostres tècnics s’aproparan a la seva llar per a solucionar l’averia fent un pressupost si es necessari.  Ja sigui de Fontaneria, Electricitat, Calefacció, Sanitaris, Electrodomèstics, Aire-Condicionat, Antenes, …… i totes les branques que toquem intentarem fer una bona reparació a un millor preu.

Un bon manteniment allarga la vida de totes les instal·lacions i aparells que tenim a casa, també comporta un millor funcionament del conjunt obsequiant-mos en una millor qualitat de vida.

Anuncios
Categorías: Uncategorized | Deja un comentario

Navegador de artículos

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Crea un blog o un sitio web gratuitos con WordPress.com.

A %d blogueros les gusta esto: