Solucions econòmiques al fred

Ja tornem a estar per aquí avui us volem proposar la solució econòmica al fred de l’hivern que esta per arribar, deixant de banda les calefaccions centrals que poden suposar una gran despesa per a moltes llars nosaltres sempre hem tingut la solució econòmica com son les estufes de gas butà i actualment les estufes elèctriques en la seva gran varietat:

Els tovalloles elèctrics estan entrant al mercat per la seva doble funcionalitat; la primera i principal es que donen calor a la habitació de la casa on ens despullem per a dutxar-nos i la segona funció es la de assecar les tovalloles mentre esta escalfant l’habitació.

Els convectors son una estufa pensada per a escalfar ràpidament una habitació amplia, el seu consum es elevat però el resultat es molt ràpid.

Les estufes d’infrarojos de petites dimensions i normalment instal·lades a sobre la porta del bany donen la calor suficient per a petits banys on un altre tipus de calefacció es impossible.

Les estufes de gas butà son la solució per a espais amplis com petit pisos o grans menjadors, donen un alt rendiment a un baix cost, l’us no es recomanable en lloc on hi ha d’haver nens petits o si sí te que dormir.

Calefactors aquest tipus d’estufa proporciona un poder calòric elevat, la seva potencia i dimensions fan que sigui ideal per a habitacions petites o banys.

Els radiadors d’oli o terra refrectària son una forma de mantenir calenta la casa de forma regular, porten un termostat que regula l’encesa i apagada automàticament.

 

Nosaltres a la botiga sempre disposem d’alguns d’aquestos models per a una compra rapida si el fred d’hivern t’agafa per sorpresa.

Anuncios
Categorías: Uncategorized | Deja un comentario

Navegador de artículos

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

A %d blogueros les gusta esto: