Els Televisors

Una amplia gama de televisors estan a la teua disposició a la nostra botiga, de tots els tamanys, de totes les marques, amb més o menys prestacions, de diferents classes energètiques i el més importants per a tots els pressupostos.

La primera fulla esta dedicada a televisors grans de més de 46 pulgades, aquestos televisors son els que solen tenir més prestacions com pot ser els sistema 3D,  la connexió a la red a traves de la red WIFI, sistema FULL HD per a poder visualitzar les cadenes d’alta definició. Actualment la gran varietat d’aquestos televisors fan que el preu arranqui en uns continguts 649€ de la LG de pantalla tecnologia LED, passant per la Sony 3D en barra de so inclosa amb un preu de 1199€ i continuant en molts de preus que segur s’ajusten a les teves exigències.

003La segona fulla esta dedicada als televisors més usuals, que per tamany s’assemblen als de tota la vida. Aquí alguns models reben les prestacions de les seves germanes grans, totes porten el nou sistema de connexió HDMI per a connectar el nostre sistema de reproducció de DVD, Blueray, sistemes de so, ….. també porten la connexió USB per a poder veure les fotos de la nostra camera fotogràfica digital.

004

La tercera fulla esta dedicada als televisors dedicats a les habitacions dels vostres fills per a poder jugar a les consoles ja sigui la PlayStation, la Wii o la Xbox de les quals us recordo que tenim jocs a la botiga des de 9€, aquestos televisors els podem acompanyar d’un suport per a la paret que també el trobareu a la botiga i que instal·larem si es necessari.

005Tots els models i molts més els trobaràs a Montsià Ràdio Activa d’Ulldecona a la Plaça l’Església nº2 on t’atendrem i t’assessorarem en tot lo possible.

Anuncios
Categorías: Uncategorized | Deja un comentario

Navegador de artículos

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

A %d blogueros les gusta esto: