Aigua sense calç

  • DESCALCIFICACIÓ

Eficaç i econòmica, la descalcificació és el tractament més utilitzat per a combatre la duresa de l’aigua i eliminar els seus danys i perjudicis. Les instal·lacions de descalcificació s’encarreguen de:

Pre-filtració de partícules en suspensió.

Descalcificació per a eliminar la duresa de l’aigua amb una resina que té la propietat de retenir partícules de calci i magnesi. Quan la resina està saturada, automàticament es regenerarà, mitjançant un procés físic que utilitza una solució salina.

descalcificador02

Polifosfats per protegir les canonades de la corrosió.

  • OSMOSIS INVERSA

Aquest altre tractament li garanteix el consum d’aigua més saludable i de qualitat, rica en oxigen, poc mineralitzada i lliure de qualsevol impuresa i partícules contaminants, per a beure i cuinar des de l’aixeta de casa.

Els equips de osmosis inversa funcionen com una planta depuradora d’aigua domèstica. Es col·loquen en el punt final del consum, des de on aprofiten la pressió de la xarxa per a filtrar i obtenir l’aigua més neta i amb més baixa concentració de sals, a través d’una membrana semipermeable.

Així, de la forma més natural i econòmica, pot obtenir el millor aigua per a preparar els biberons del bebé, cuinar i netejar tot tipus d’aliments, fer infusions i cafès amb sabors purs, glaçons transparents i sense gustos estranys, i dietes baixes en sodi; regar plantes delicades, omplir aquaris o mantenir la planxa de vapor en bon estat.

osmosis.A Montsià Ràdio et podem fer la instal·lació d’aquest dos sistemes de descalcificació per a la conservació de la instal·lació de casa vostra i també conserva la vostra salut.

 

Anuncios
Categorías: Uncategorized | Deja un comentario

Navegador de artículos

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

A %d blogueros les gusta esto: