Continuem per la cuina

Ja que hi som continuem per la cuina, ara anem a veure la secció freda.

Anem de cara al calor i probablement ens trobarem que el frigorífic no funciona com deuria per a conservar els nostres aliments, es probable que durant l’hivern no hagem notat alguna anomalia però amb les calors el nombre de persones que detecten que el seu frigorífic no acaba de refredar suficientment augmenta. El primer es comprovar si podem arreglar l’avería, en cas contrari el millor serà que visites la botiga de la Plaça de l’Església nº2, allí ens trobars i et podrem ensenyar les que tenim en stock sinó també et podrem oferir molts altres models disponible .

Fred

En la imatge podem veure dos neveres similars i una de més petita,  els tres frigorífics son de baix consum qualificats amb classe A+, els dos primers son sistema NO FROST per a no haver de descongelar-los mai, el tercer es del sistema antic.

El Combi Samsung incorpora il·luminació Led, Sistema antibacterià, compressor Inverter per a un menor soroll i millor rendiment i el Sistema Multiflow que es la forma de regular els nivells de fred al interior del frigorífic.

El Combi Balay  els més gran de tots aribant als 2 metres també utilitza els leds com a sistema de il·luminació, te un calaix a la nevera per a la llarga conservació sense ser congelació i els típics departaments per a les verdures amb una regulació específica del fred que hi entra.

El Frigorific Teka esta destinat com a segona nevera de la casa per a aquells dies que tens visita i no vols fer curt de begudes fresques o també per a cassetes de camp.  Amb un petit congelador, dos estants i el calaix per a la verdura sorprèn a la majoria per la seva capacitat.

ESTÀS PENSANT EN FRIGORÍFICS, DEIXAT ASSESORAR PER NOSALTRES A MONTSIÀ RÀDIO ACTIVA

Anuncios
Categorías: Uncategorized | Deja un comentario

Navegador de artículos

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Crea un blog o un sitio web gratuitos con WordPress.com.

A %d blogueros les gusta esto: