Netegem i assequem

Finalitzem la setmana amb un grup de tres electrodomèstics de la gama blanca que hi ha a moltes llars com son la assecadora, el renta-plats i una variant de la rentadora aquesta reuneix en la mateixa maquina la assecadors 2×1. Aquestes tres maquines poder no son imprescindibles però molts ens hem acostumat a fer-les funcionar i agraïm la feina que fan per nosaltres.

Laba 2

 

El conjunt de assecadores del mercat es molt ampli arrancant de les més econòmiques de vapor que necessita d’una sortida a l’exterior per a evacuar el vapor generat al assecar i les de condensació que poden condensar el vapor interiorment de forma que només cal buidar un calaix o directament ell s’encarrega de tira l’aigua al desguàs, totes les trobaràs a la nostra Botiga.

Les rentadores que interiorment incorporen la assecadora es un electrodomèstic poc vist, amb el mateix tamany exterior aconseguim tindre les dos maquines, això la fa ideal per als petits pisos que no tenen més espai. El seu preu no es massa elevat pensant que estem comprant dos maquines alhora.

Tot i que el rentaplats de l’imatge es d’una mida especial 45cm els normals de 60cm son el de més demanda, el rentaplats ha arribat a la gran majoria de habitatges i actualment es una maquina que ens estalvia aigua, llum i temps, els models actuals son molt silenciosos i els podem fer treballar mentre nosaltres mirem la tele, llegim o simplement anem a dormi.

Anuncios
Categorías: Uncategorized | Deja un comentario

Navegador de artículos

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Crea un blog o un sitio web gratuitos con WordPress.com.

A %d blogueros les gusta esto: